Yeni Apple Watch, için SE ,ve spor, model iddiası!,

Yeni Apple Watch, için SE ,ve spor, model iddiası!,

Apple, 2020 yılında tanıttığı Watch SE modeli ile birinci kere uygun fiyatlı akıllı saat pazarına göz kırptı. Fakat başarılı bir satış grafiği olan model Apple Watch 7 ile gelmedi. Ortaya çıkan yeni raporlara nazaran ise Apple yeni bir Watch SE bekleyenleri sevindirecek. Teknoloji devinin tıpkı vakitte sportmenler için de bir Apple Watch geliştirdiği de argümanlar ortasında.

Spor için Apple Watch ve yeni Watch SE için kestirimler

Bloomberg muharriri Mark Gurman, Apple’ın şirket içinden aldığı bilgileri okuyucularıyla paylaştı. Başarılı tahlilleri ve gerçek sızıntılarıyla bilinen Gurman, Apple’a yakın kaynaklara sahip.

Buna nazaran Apple Watch Series 8, iki yeni kardeşle gelecek. Bunlardan birisi yeni Apple Watch SE 2022 olacak. Öbür model ise Wear OS kullanan akıllı saatlerde çok rastlanan atletler için özel bir akıllı saat modeli.

Yeni Apple Watch, için SE ,ve spor, model iddiası!, Apple, 2020 yılında tanıttığı Watch SE modeli ile birinci kere uygun fiyatlı akıllı saat pazarına g
Apple Watch Series 7 için sav edilen bu tasarım spor modeli ile karşımıza çıkabilir

Gurman’a nazaran bu yeni Apple Watch, çizilmelere, oyuklara, düşmelere karşı daha sağlam bir kasa ile gelecek. Bu manada Apple’ın modeli daha çok outdoor sporlar için geliştirme ihtimali var. Yani firma spor için özel bir Apple Watch üretmenin peşinde.

Apple Watch Series 7 dizaynının tıpkı iPhone 12 ve 13 serisinde olduğu üzere düz kenarlı olacağı sav edildi. Bu tez gerçek olmasa da, spor model Apple Watch 8 bu dizayna sahip olabilir.

Apple hali hazırda akıllı saatlerine sportif bir imaj kazandırmak ismine Nike ile işbirliği yapıyor. Bu işbirliği ile Apple Watch modelleri Nike imzalı daha sportif kayışlara sahip oluyor.

Apple Watch SE 2022 için ise Mark Gurman bir iddiada bulunmadı. Fakat bildiğiniz üzere bir evvelki model Series 5 işlemcisi ve Series 6 dizaynına sahip. Bu manada da Watch SE 2022 modelinin Series 7 işlemcisi ile gelme ihtimali yüksek. Buna rağmen birinci Watch SE modelinde kalp ritmi ölçme ve EKG üzere kıymetli özellikler yer almadı. İkinci versiyonda ise Series 6 ile emsal özellikler müsabaka ihtimalimiz var.

Apple Watch SE özellikleri ve aktüel fiyatı

Amerikalı teknoloji devi Apple Watch Series 6 modeliyle birlikte tanıttığı Watch SE ile kıymetli bir muvaffakiyet kazandı. Apple bugüne kadar akıllı saat pazarında tek modelle ilerliyordu. Lakin firmanın pazarda ki en büyük rakipleri ucuz akıllı saat modelleri ile hisse kapmaya başladı. İşte Watch SE, Series 5’in işlemcisi S5’e sahip.

Birinci tanıtıldığında 40 mm için 2699 TL 44 mm için ise 2949 TL olarak açıklanan Watch SE fiyatı bugün ise çok daha yüksek. Buna nazaran akıllı saat 40 mm için 3799 TL, 44 mm için ise 4199 TL başlangıç fiyatına sahip.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları