Omicron Varyantı, Bill Gates’in Koronavirüs 2021**

Omicron Varyantı, Bill Gates’in, Koronavirüs Hakkında, Fikrini ,Değiştiremedi,

Omicron Varyantı, Bill Gates’in Koronavirüs 2021**

Microsoft’un kurucu ortağı olan ve hayır işlerine verdiği önemle tanınan Bill Gates, daha evvel yaptığı açıklamalarında COVID-19’un tesirlerinin 2022’de biteceğini kestirim ettiğini, diğer bir deyişle önümüzdeki yıl olağanlaşma yolunda kıymetli adımlar atılabileceğini söylemişti. Dünyayı bir anda sarsan Omicron varyantı da, görünüşe bakılırsa Bill Gates’in iddiası değiştirmesi için kâfi olmadı.

2022 yılı konusundaki fikri değişmese de Gates, 2021 yılında daha fazla gelişme ve olağanlaşma beklediğini de itiraf ediyor. Bill Gates, kendi blogunda Delta varyantının ve aşılama konusundaki tereddütlerin beklediği ilerlemeyi engellediği görüşünü paylaşıyor ve şunu söylüyor: “İnsanları aşıyı yaptırmaya ve maske kullanmaya devam etmeye ikna etmenin ne kadar sıkıntı olacağını hafife aldım.

Gates, 2022 yılı konusundaki optimistliğini ise, dünyanın pandeminin olabilecek tüm değişkenlikleriyle gayret etmeye hazır olduğu fikrine bağlıyor: “Gerekirse yeni aşılar oluşturmak için çok daha güzel bir pozisyondayız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları