Huawei den, HarmonyOS, takviyeli, yeni akıllı, gözlük 2022**,

Huawei den, HarmonyOS, takviyeli, yeni akıllı, gözlük 2022**,

 

23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştireceği lansman ile birlikte yeni devirde piyasaya süreceği aygıtları basına tanıtacak olan Huawei, yeni jenerasyon akıllı gözlüğüne dair kısa bir görüntü paylaştı. Huawei P50 Pocket ve Huawei Watch D ile birlikte duyurulacak olan gözlük epeyce enteresan bir özelliğe sahip.

Huawei P50 Pocket fotoğrafları ortaya çıktı

Huawei’nin yeni gözlüğünün lensleri değişebiliyor

Akıllı gözlükler bir müddettir teknoloji devleri için trend ürünleren biri halini aldı. Google’ın başarısız Google Glasses teşebbüsü sonrası gitgide daha şık, daha hafif ve daha ileri teknoloji eserlerle karşımıza çıkan firmalar bu alanda yeni eserler üretmeye devam ediyor.

Huawei’den, HarmonyOS, takviyeli, yeni akıllı, gözlük 2022**,

Geçtiğimiz periyotlarda piyasaya çıkan Gentle Monster X Huawei Eyewear II ile en son teknolojiyi yeni moda ile entegre etmeyi hedefleyen ve dokunma, tutma ve kaydırma sensörü ile epeyce ilgi çeken modelin akabinde artık de farklı bir akıllı gözlük geliyor. Huawei’nin bu yeni kuşak akıllı gözlüğünün en kıymetli özelliği, kullanıcının isteğine nazaran lenslerinin değişebiliyor olması.

Huawei’nin bu yeni akıllı gözlüğü, şakak kısmına entegre edilmiş mikrofonlar yardımıyla sesli komutları algılayabilecek ve tekrar gözlüğe entegre bir HarmonyOS işletim sistemi barındıracak. Bu sayede yeni kuşak akıllı gözlük, Harmony uyumlu aygıtlarla tam senkronlu bir biçimde çalışacak.

Gelelim aygıtın en enteresan özelliğine: Huawei, ön panele yerleştirdiği özel iki mıknatısla birlikte, gözlüğün lenslerinin değiştirilebilmesini sağlamış. Bu sayede Huawei tarafından üretilen güneş gözlüğü lenslerinin yanı sıra, okuma gözlüğü olarak kullanılabilecek lensler de entegre edilebilecek.

Pekala sizler bu yeni jenerasyon Huawei gözlük hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmında paylaşmayı ihmal etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları