En tanınan katlanabilir akıllı telefon muhakkak oldu!

En tanınan, katlanabilir akıllı, telefon, muhakkak oldu!,

En tanınan katlanabilir akıllı telefon muhakkak oldu!

Katlanabilir akıllı telefonlar, kesime birinci giriş yaptığında akıllarda soru işaretleri oluştu. Menteşeli yapıya sahip olan bu aygıtlar, kolay kırılmaya elverişli olmaları nedeniyle eleştiriliyordu.

Katlanabilir telefonların kıymetli handikaplardan bir tanesi de fiyat konusuydu. Olağan akıllı telefonlara kıyasla satın alınması güç fiyatlarla çıkması beğenilen karşılanmadı.

Display Supply Chain Consultants tarafından yayınlanan rapor, tüketicilerin vakitle bu kanıyı başından attığını ortaya koydu. DSCC’den Ross Young’un haberine nazaran, 2021’in üçüncü çeyreğinde katlanabilir akıllı telefonların pazar hissesi çeyrekten çeyreğe yüzde 215, yıldan yıla ise yüzde 480 artış gösterdi.

En tanınan katlanabilir telefon: Samsung Galaxy Z Flip 3

2021’in üçüncü çeyreğini kapsayan katlanabilir akıllı telefon sevkiyat raporuna nazaran, en tanınan aygıtın Samsung Galaxy Z Flip 3 olduğu ortaya çıktı.

Yüzde 60 pazar hissesi bulunan bu eseri yüzde 23 pazar hissesiyle Galaxy Z Fold 3 izledi. Geçtiğimiz sene tanıtılan Samsung Galaxy Z Flip 5G modeli ise yüzde 7 pazar hissesi ile en çok satan üçüncü katlanabilir telefon oldu.


DSCC’nin katlanabilir akıllı telefon sevkiyat raporu

Peşinden yüzde 2 pazar hissesi ile Huawei Mate X2 ve X2 4G gelirken; Samsung Galaxy Z Fold 2 de listenin altıncı sırasına yerleşti. Bu datalar ışığında DSCC, Güney Koreli şirketin 2021’in

üçüncü çeyreğinde katlanabilir akıllı telefon pazarının yüzde 93’üne hakim olduğunu belirledi. Böylece Samsung, açık orta farkla pazarı domine ettiğini ortaya koydu.

Katlanabilir akıllı telefon sevkiyatındaki artışın devam etmesi bekleniyor. DSCC’ye nazaran 2021’in dördüncü çeyrek bilgilerinde,

sevkiyatlar çeyrekten çeyreğe yüzde 47, yıldan yıla yüzde 450’nin üzerinde artış gösterecek ve 3.8 milyon adede çıkacak.

Samsung’un dördüncü çeyrekte pazar hissesini yüzde 95’e yükselteceği söylenirken; Z Flip 3’ün yüzde 58’de kalacağı iddia ediliyor. Peşinden gelen Z Fold 3’ün yüzde 36’ya çıkacağı ve Mate X2 4G’nin yüzde 4’e ulaşacağı bilgisi de paylaşılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları