2 el araba fiyatlarına büyük düşüş yaşanacak! Böylesi birinci sefer oluyor!

2 el ,araba, fiyatlarına, büyük düşüş ,yaşanacak! ,Böylesi, birinci ,sefer ,oluyor!,

 

2 el araba fiyatlarına büyük düşüş yaşanacak! Böylesi birinci sefer oluyor!

2 el araba fiyatlarına büyük düşüş yaşanacak! Böylesi birinci sefer oluyor!Türkiye’de ikinci el araba pazarının epey hareketli olduğunu söyleyebiliriz. Bu durumun temel nedeni ise sıfır arabaların olağanın üzerinde fiyatlara sahip olmaları. Bahse bahis sebepten dolayı önüne gelen herkes sıfır araba alamıyor.
2 el araba fiyatlarına büyük düşüş yaşanacak! Böylesi birinci sefer oluyor!Lakin son periyotta ikinci el arabalar tarafında da işler pek yolunda gitmemeye başladı. Evet bir devir araba fiyatları son derece makuldü. Lakin geldiğimiz noktada ikinci el araba fiyatları da çok yükselmiş durumda.
2 el araba fiyatlarına büyük düşüş yaşanacak! Böylesi birinci sefer oluyor!Bunu kolay bir biçimde yorumlamak için, kimsenin beğenip de binmediği Şahin’in fiyatına bakabiliriz. Bir periyot 5 – 10 bin TL üzere sembolik fiyatlara alınabilen Şahin, şimdilerde 50 bin TL ve üzeri fiyatlara satılıyor.
2 el araba fiyatlarına büyük düşüş yaşanacak! Böylesi birinci sefer oluyor!Hal bu türlü olunca ikinci el araba dalında de tüm sarfiyatlar tıkandı. Yani artık araba satmak neredeyse imkansıza yakın bir hal aldı. Kimse yazdığı fiyatlardan araba satamaz oldu.

Spel apk Download
apk indir 

 

Computer & GSM

news 
Her dilden Her telden 
spel apk indir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları