Kurşun geçirmez özel iPhone serisi tanıtıldı 2022 **

Kurşun ,geçirmez, özel iPhone, serisi, tanıtıldı 2022 **,

Stealth 2.0 ile Caviar, iPhone 13 Pro modelinin kurşun geçirmez bir versiyonunu ortaya koydu. Bununla birlikte, kapalılığı artırmak gayesiyle art kameraların da önünü kapattı. Caviar, bu noktada geçen Aralık ayında piyasaya çıkan iPhone 12 Pro Stealth‘ın bir devamını piyasaya sürmüş oldu.

Şirket bu sefer versiyonu iPhone 13 Pro‘ya getirme kararı aldı. Bu noktada Stealth 2.0, iPhone 13 Pro Max için de mevcut hale geldi. Stealth 2.0 versiyonu da selefi üzere art kameralardan mahrum kaldı. Baktığımızda Caviar, burada kelamda bir kapalılık muhafazası sunması amaçlanıyor. Bununla da kalmayıp şirket, Stealth 2.0 ile ön kamerayı da etkisiz hale getirerek Face ID‘yi fonksiyonsuz duruma soktu.

iPhone 13 Pro Stealth 2.0, biyometrik kimlik doğrulamadan mahrum

iPhone 13 Pro Stealth 2.0 versiyonu sonuç olarak biyometrik kimlik doğrulama sistemini içermiyor. Caviar, bir merminin Stealth 2.0’ı yok edeceğini gösterse bile piyasaya kurşun geçirmez olarak sundu. Olağan bir iPhone 13 Pro ya da iPhone 13 Pro Max modelinin bir kurşuna karşı nasıl bir muhafaza sunduğu ise şimdi muhakkak değil. İlerleyen vakitlerde bir deneyen elbette çıkacaktır.

Kurşun geçirmez özel iPhone serisi fiyatı

Caviar, şu anlık sadece 99 adet Stealth 2.0 üretmeyi planlıyor. Şu anda şirket, 128 GB depolama alanına sahip iPhone 13 Pro sürümü için 6.370 dolar fiyat alıyor. iPhone 13 Pro Max‘in 1 TB sürümünde ise fiyat 7.980 dolara kadar yükseliyor. Eser dünya çapında teslimata açık durumda lakin gümrük fiyatlarını ve vergilerini ödemeniz gerekiyor.

Kurşun geçirmez özel iPhone serisi tanıtıldı 2022 **

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Facebook Yorumları